Stonehill Stables - ACCOMMODATIE & VERJAARDAGSFEESTJES

Heeft u een vraag?

Contact

Paardenstallingen aan half- of volpension
De beste paarden staan in de stal van Stonehill Stables

Zoekt u nog een verzorgde paardenstalling in Kortessem of daar ergens in de buurt? Neem dan zeker eens contact op met Stonehill Stables. Deze manege heeft alles in huis om uw paard de beste zorgen te geven. 

Halfpension of volpension

Stonehill Stables biedt twee verschillende formules aan :

  • Halfpension: prijs = 125 euro per maand

Huur van een lege stal, u zorgt zelf voor het strooien en uitmesten van uw stal en koopt zelf strooisel aan. U zet per dag twee porties voer en twee porties hooi klaar, dit wordt dan ’s morgens rond zeven uur en ’s avonds rond vier uur door de verzorgers gevoerd. Mogelijkheid om hooi en stro aan te kopen in de manege maar zeker geen verplichting. U krijgt een zadelkast in de buurt van uw stal ter beschikking.

  • Volpension:  prijs = 280 per maand

Huur van een stal, zes dagen op zeven uitgemest en tweemaal daags mengeling en hooi gevoerd. U krijgt een zadelkast in de buurt van uw stal ter beschikking.

Binnen- en buitenpiste

Beide formules geven u het recht om gebruik te maken van de binnen- en buitenpiste. Stonehill Stables biedt de pensionairs vijf weides aan waar een uur per dag gebruik van gemaakt mag worden. Als u uw paard liever langer buiten zet heeft u de mogelijkheid om een privéweide bij te huren aan 50 euro per maand zolang er weides beschikbaar zijn. Wenst u meer info over de paardenstallingen in Kortessem? Neem dan gerust contact op met Stonehill Stables.

Stonehill Stables

Sint Antoniusstraat 1
3720 - Kortessem


Tel.: 011 96 01 71 011 96 01 71
BTW BE 0711.815.001

Waarom voor ons kiezen?

  • Zowel binnen- als buitenpiste
  • Paardrijlessen op maat van elke ruiter
  • Alles in huis om uw paard zadelmak te maken